Hetemaj kapteenina Juventusta vastaan

Hei rakkaat ystauml;vauml;t, ehkauml; olet jalkapallo rakastaja, ja usein pelata jalkapalloa ystauml;vien kanssa. Niin kai sinun tauml;ytyy olla Jalkapallo Pelipaidat.

Mario Mandzukic vei Juventuksen johtoon Juan Quadradon syouml;touml;stauml; 53. minuutilla. Quadrado oli hetkeauml; aikaisemmin joutunut rappaamaan Hetemaj'ta varoituksen arvoisesti. Hetemaj loi keskityksellauml;auml;n Chievolle erinomaisen maalipaikan, mutta viimeistely oli tahmeaa. Joten, Juventus pelipaita tullut yhauml; suositummaksi.

Juventuksen 2-1-voittomaali oli vastustamaton. Miralem Pjanic pamautti vapaapotkun oikeaan ylauml;kulmaan 75. minuutilla. Kauden hyvin aloittanut Chievo on voittanut viimeksi 1. lokakuuta. Takana on viisi ottelua ilman voittoa.

kuten urheilu-uutiset Divide...
ما را در سایت kuten urheilu-uutiset Divide دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 1suosittu4 بازدید : 115 تاريخ : چهارشنبه 8 دی 1395 ساعت: 21:15