Tottenhamin mestaruusjahti jatkuu

Tottenhamin unelma Valioliigan mestaruudesta elauml;auml; yhauml;. Joukkue saalisti jo kahdeksannen perauml;kkauml;isen voittonsa ja samalla myouml;s kolmannen vierasvoittonsa putkeen tauml;mauml;n kauden Valioliigassa. Ne ovat erinomainen klubi, monilla on Jalkapallo Pelipaidat.

Tottenhamin sankariksi nousi keskikenttauml;pelaaja Christian Eriksen, joka kauml;ytti viheriouml;n keskelle jauml;tetyn tilan suoraviivaisesti hyvauml;kseen. Crystal Palace oli hyvin pelissauml; mukana ottelun ensimmauml;isellauml; jaksolla, mutta jauml;i jauml;lkimmauml;isellauml; alakynteen, kun Tottenham hallitsi pelivauml;linettauml; suvereenisti. Vaikka hauml;n ei pisteet, on vielauml; paljon faneja tukemaan hauml;ntauml; ja kauml;yttauml;auml; Tottenham Hotspur pelipaita.

Ottelun lisauml;aika oli perauml;ti seitsemauml;n minuuttia. Crystal Palacen avainpelaaja Mamadou Sakho loukkaantui ottelun toisen jakson alkupuolella, kun hauml;n komparoi kaksintaistelussa Harry Kanea vastaan. Tilaneessa kompuroinut Sakho piteli tuskaisena polvensa seutua.

kuten urheilu-uutiset Divide...
ما را در سایت kuten urheilu-uutiset Divide دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 1suosittu4 بازدید : 169 تاريخ : يکشنبه 17 ارديبهشت 1396 ساعت: 23:00