kuten urheilu-uutiset Divide

نوشته شده توسط : suosittu

Portugalilaistykki pommitti pelivälineen reppuun komealla vasemman jalan laukauksella, kun ottelua oli takana kymmenen minuuttia. Hyvän esityön maaliin teki Isco. Nykyään Jalkapallo Pelipaidat ovat kuumaa myyntiä. Monet vanhemmat ostavat sen lahjaksi lapsilleen.

Maalin myötä Ronaldo on nyt tehnyt 367 häkkiä 460 ottelussa. Yksikään toinen futari ei ole yltänyt vastaavaan Euroopan viidessä suurimmassa sarjassa (Espanja, Italia, Ranska, Saksa ja Englanti). Real Madrid pelipaita on edelleen suosittu ihmisten keskuudessa.

Muista aktiivipelaajista kymmenen kärkeen mahtuu ainoastaan Lionel Messi, joka on ampunut yhteensä 346 maalia urallaan. Argentiinalaistähti on tilastossa neljäntenä. Celta Vigo-Real Madrid on ensimmäisen puoliajan jälkeen tilanteessa 0-1.

مجموع امتیاز : 0

تاریخ انتشار : پنج شنبه 28 ارديبهشت 1396 | نظرات ()

Atlético voitti kotonaan 2-1, mutta Real Madrid selviytyi Mestarien liigan finaaliin yhteismaalein 4-2. Kaikki fanit olivat hulluja aivojen historiallisen voiton heiluttaessa Jalkapallo Pelipaidat hänen syvästä rakkaudestaan kaikille pelaajille.

Real Madrid toipui Atléticon murhaavasta alusta ja otti pelin hallintaansa. Puoliajan lopulla Karim Benzema nöyryytti Atléticoa. Hän ohitti päätyrajalla kolme vastustajaa ja syötti keskelle. Atléticon puolustajat törmäilivät Real Madrid pelipaita toisiinsa maalin suulla.

Realin seitsemän viime vuoden saldo Mestarien liigassa on vakuuttava: kaksi mestaruutta, neljä kertaa neljän joukossa ja nyt taas loppuottelussa. Real Madrid kohtaa Juventuksen Cardiffissa 3. kesäkuuta.

:: بازدید از این مطلب : 9

|

|

|

تاریخ انتشار : پنج شنبه 21 ارديبهشت 1396 | نظرات ()

Villitys Parasteshin, 25, ympärillä sai uusia kierroksia muutamia kuukausia sitten, kun hänen jalkapalloon hurahtanut isänsä käski poikansa ottaa kuvia Barcelonan Jalkapallo Pelipaidat ja lähettää niitä urheilusivustoille.

Parastesh on omaksunut roolinsa hyvin, sillä nykyään hän on leikannut hiuksensa samalla tyylillä argentiinalaistähden kanssa. Hän myös pukeutuu usein Barcelonan FC Barcelona pelipaita mennessään ulos.

Parastesh ei ole koskaan pelannut jalkapalloa ammattilaisena. Rooli Iranin Messinä on kuitenkin pakottanut hänet opettelemaan jalkapallotemppuja, jotta hän voisi paremmin esittää argentiinalaissuuruutta. Parastesh haluaisi tavata oikean Messin. Hän myös tarjoutuu hoitamaan Messin julkisia tehtäviä, mikäli jalkapallotähti on itse liian kiireinen.

:: بازدید از این مطلب : 2

|

|

|

تاریخ انتشار : سه شنبه 19 ارديبهشت 1396 | نظرات ()

ManUn Wayne Rooney laukoi avauspuoliajan lopussa rangaistuspotkusta ottelun avausosuman. Swansea nousi kuitenkin 79. peliminuutilla tasoihin Gylfi Sigurdssonin komealla vapaapotkulla. ManUn maalivahti David de Gea jähmettyi islantilaisen laukauksessa paikoilleen. Fanit ovat hulluja ostaa Jalkapallo Pelipaidat.

Rooney pääsi laukomaan Swansea-ottelussa rangaistuspotkun, joka tuomittiin maalivahti Lukasz Fabianskin kaadettua Marcus Rashfordin. Swansean pelaajat protestoivat voimakkaasti melko helposti tullutta rangaistuspotkua, mutta mikään ei auttanut. Manchester City pelipaita kerätään faneilla

Valioliigaa johtava Chelsea haki 3-0-vierasvoiton Evertonin kotikentältä, ja Manchester City jäi 2-2-vierastulokseen häntäpään Middlesbrough'ta vastaan. Sunnuntain iltapeli on Tottenhamin ja Arsenalin välinen Lontoon paikalliskamppailu.

:: بازدید از این مطلب : 1

|

|

|

تاریخ انتشار : پنج شنبه 14 ارديبهشت 1396 | نظرات ()

Tottenhamin unelma Valioliigan mestaruudesta elää yhä. Joukkue saalisti jo kahdeksannen peräkkäisen voittonsa ja samalla myös kolmannen vierasvoittonsa putkeen tämän kauden Valioliigassa. Ne ovat erinomainen klubi, monilla on Jalkapallo Pelipaidat.

Tottenhamin sankariksi nousi keskikenttäpelaaja Christian Eriksen, joka käytti viheriön keskelle jätetyn tilan suoraviivaisesti hyväkseen. Crystal Palace oli hyvin pelissä mukana ottelun ensimmäisellä jaksolla, mutta jäi jälkimmäisellä alakynteen, kun Tottenham hallitsi pelivälinettä suvereenisti. Vaikka hän ei pisteet, on vielä paljon faneja tukemaan häntä ja käyttää Tottenham Hotspur pelipaita.

Ottelun lisäaika oli peräti seitsemän minuuttia. Crystal Palacen avainpelaaja Mamadou Sakho loukkaantui ottelun toisen jakson alkupuolella, kun hän komparoi kaksintaistelussa Harry Kanea vastaan. Tilaneessa kompuroinut Sakho piteli tuskaisena polvensa seutua.

|

|

|

تاریخ انتشار : پنج شنبه 7 ارديبهشت 1396 | نظرات ()

Ehkä olet urheilun rakastaja, miltä urheilulta pidät parhaiten? Entä jalkapallo? Kuten tiedämme, jalkapallo on suosittu urheilulaji maailmassa, ja yhä useammat ihmiset pelaavat sitä, ja Jalkapallo Pelipaidat ovat kuumaa myyntiä markkinoilla.

Isänsä tavoin jalkapalloa pelaavaa poikaa rikottiin tämän joukkueen ottelussa, ja Cristiano junior pääsi itse asettumaan pallon taakse vapaapotkussa. Tuomarin lupaa odotellessa poika asettui pallon taakse vastaavaan haara-asentoon kuin isä-Cristianonkin on nähty usein tekevän. Hän käyttää Real Madrid pelipaita hyvin viileänä.

Ronaldo nosti maaleillaan kaikkien aikojen UCL-maalimääränsä tasalukuun sata, ensimmäisenä pelaajana historiassa. Real Madrid kohtaa UCL-välierissä paikallisvastustaja Atleticon. Toisessa välieräparissa kohtaavat Juventus ja Monaco.

:: بازدید از این مطلب : 13

|

|

|

تاریخ انتشار : سه شنبه 5 ارديبهشت 1396 | نظرات ()

Juventus on varmistanut paikkansa Mestarien liigan välierissä. Torinolaisjoukkue eteni neljän parhaan joukkoon kaatamalla Barcelonan yhteismaalein 3–0. Äskettäin jalkapallopeli oli tulinen. Jalkapalloa pelaavat Jalkapallo Pelipaidat.

Messi laukoi avausjaksolla ohi hyvästä paikasta. Toisella jaksolla Barcelona oli pelannut ulos jo italialaisten maalivahdin Gianluigi Buffoninkin, mutta Messin volleyveto kuudesta metristä suuntautui kolmanteen kerrokseen. Fanit käyttävät FC Barcelona pelipaita tukemaan suosikkijoukkueitaan.

Barcelonan kompastuskiveksi otteluparissa muodostui juuri italialaisten tiivis joukkuepuolustaminen. Katalonialaiset eivät saaneet 180 minuutin aikana aikaiseksi kuin neljä laukausta Juventuksen maalia kohti.

:: بازدید از این مطلب : 7

|

|

|

تاریخ انتشار : پنج شنبه 31 فروردين 1396 | نظرات ()

Jalkapallo on yksi suosituimmista ja yleisesti pidetään urheilun maailmassa. Tiedätkö mitä tekee uskollinen fani jalkapallo, sinun täytyy kiinnittää huomiota uutiset puhuu lempipelaajasi ja sitten voit kertoa paljon niistä. Jalkapallo Pelipaidat on olennainen asia kannattajia. Joten mikä jalkapallojoukkuetta pidät eniten?

Chelsean kapteeni Terry, 36, on viettänyt koko ammattilaisuransa Chelseassa, pelaten yli 700 ottelua. Tällä kaudella hän on kuitenkin esiintynyt vain viidessä liigapelissä. Ihmiset, jotka tukevat häntä ostaisi Chelsea pelipaita.

22 vuoden jälkeen on paljon sanottavaa, ja niin monta ihmistä kiitettävänä tässä hienossa jalkapalloseurassa. Valmentajat, joukkuetoverit, henkilökunta ja fanit ovat kaikki tukeneet minua niin paljon vuosien varrella. En voi kiittää kylliksi.

|

|

|

تاریخ انتشار : سه شنبه 29 فروردين 1396 | نظرات ()

Hei, kuten jalkapallofanit, sinä tunnet että ei ole Match of the Day on erittäin tylsä, Uskon, että jos usko, sinun Jalkapallo Pelipaidat tukea suosikki joukkue.

Edellisen kerran, kun Real Madrid vieraili Münchenissä, espanjalaisjätti haki 4-0-vierasvoiton. Keskiviikkona samoihin lukemiin ei ylletty, mutta varmasti 2-1-voittokin tuntuu lähes yhtä hyvältä. Portugalilainen haistoi hyvin Carvajalin aikeet ja juoksi tämän keskitystä vastaan kadottaen samalla Bayern- Real Madrid pelipaita. Puolustajan kova syöttö tavoitti Ronaldon rangaistuspilkun kohdalla, eikä tämän tarvinnut kuin ohjata pallo ensimmäisellä kosketuksellaan takakulmaan.

Toiseen osaotteluun lähdetään Real Madridin 2-1-johdossa. Se pelataan ensi tiistaina Santiago Bernabéulla.

|

|

|

تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 فروردين 1396 | نظرات ()

Olen treenannut pitkään joukkueen kanssa ja nyt on tosi kiva päästä tositoimiin. Tunnen olevani osa joukkuetta, ja meillä on hyviä pelimiehiä ringissä. Olen tuntenut itseni ensimmäisestä päivästä osaksi joukkuetta. Sekin helpotti, että tunsin melkein puolet henkilökohtaisesti ennen kuin tulin joukkueeseen. Äskettäin peli, jalkapallo tulee paremmin ja paremmin. Yhä useammat ihmiset ostavat Jalkapallo Pelipaidat lasten.

87 maaottelussa 29 maalia pyssyttänyt Forssell odottaa itseltään tehoja myös VfL Wolfsburg pelipaita. 36-vuotias konkarihyökkääjä on harjoitellut HIFK:n mukana joulukuusta lähtien.

Totta kai uskon ja toivon, että pystyn tekemään kentällä maaleja. Kentän ulkopuolella haluan olla esimerkkinä varsinkin nuorimmille pelaajillemme. Minulla on paljon annettavaa ja haluan pelata futista. Olen todella kiitollinen, että saan olla mukana IFK:ssa ja uskon tuovani lisäarvoa joukkueelle, Forssell sanoo.