Bayern München järjesti hurjan turpasaunan Bundesliigassa

Bayern iski jo avauspuoliajalla kolme maalia hampurilaisvieraiden verkkoon, ja toisella jaksolla tahti vain kiihtyi. Robert Lewandowski pitauml;auml; yllauml;auml;n Jalkapallo Pelipaidat viimeisteli ottelussa hattutempun. Hauml;nelle merkittiin kotijoukkueen toinen, kolmas ja neljauml;s osuma. Lewandowskin maaleista ensimmauml;inen syntyi rangaistuspotkusta.

Kingsley Coman puolestaan pani melkoisen show'n pystyyn tultuaan 60. minuutilla vaihdosta kentauml;lle. Coman viimeisteli vaihtonsa jauml;lkeen yhdeksauml;ssauml; minuutissa kaksi maalia. Puhaltimet ovat hulluja ja onnea, ne kuluvat FC Bayern Muuml;nchen pelipaita katsomaan ottelun.

Bayern johtaa Bundesliigaa viiden pisteen erolla Leipzigiin, joka kukisti lauantaina kotonaan Kouml;lnin 3-1. Borussia Dortmund on sarjassa kolmantena.

kuten urheilu-uutiset Divide...
ما را در سایت kuten urheilu-uutiset Divide دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 1suosittu4 بازدید : 99 تاريخ : دوشنبه 16 اسفند 1395 ساعت: 9:53