PSG tuhosi Barcelonan murskalukemin

Erityisesti argentiinalaistauml;hti Angel Di Maria oli ilmiliekeissauml; ja kurmotti Barcaa kahden maalin edestauml;. Osumat syntyivauml;t 18. ja 55. minuuteilla. Pariisilaisten muista maaleista vastasivat Julian Draxler 40. minuutilla ja Edinson Cavani 72. minuutilla. Ne saa enemmauml;n ja enemmauml;n faneja tukea, ne olisivat Jalkapallo Pelipaidat.

Barca-kavennus oli todella lauml;hellauml; 85. minuutilla, mutta Samuel Umtitin kova pusku takatolpalta jysauml;hti tolppaan. Toinen osaottelu pelataan Camp Noulla 8. maaliskuuta. Suurella ja mahtavalla Barcelonalla on neljauml;n maalin takaa-ajoasemassa melkoisen tekemauml;touml;n paikka. Ne monien fanien tukea, enemmauml;n ja enemmauml;n faneja ostaisi Paris Saint-Germain pelipaita tukea hauml;ntauml;.

Tiistain toisessa Mestarien liigan ottelussa Benfica kaatoi Dortmundin kotonaan 1-0. Ainoan osuman tehtaili Kostas Mitroglou 48. minuutilla. Dortmund-tauml;hti Pierre-Emerick Aubameyang tyri rankkarin 10 minuuttia osuman jauml;lkeen.

kuten urheilu-uutiset Divide...
ما را در سایت kuten urheilu-uutiset Divide دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 1suosittu4 بازدید : 126 تاريخ : دوشنبه 16 اسفند 1395 ساعت: 9:53