Arsenalin salama-alku rikkoi tilastot

Jalkapallo antaa meille paljon onnea ja innoissaan. Tauml;mauml; on syy, miksi yhauml; useammat ihmiset ovat hulluja heille. Jalkapallo Pelipaidat on tullut hyvin suosittuja markkinoilla.

15 minuuttia pelattu ja Chelsea on tappiolla jo 0-2. Vastaavaa ei ole nauml;hty Valioliigassa syksyn 2012 jauml;lkeen. Tykkimiehet eivauml;t vastaavasti olleet tehneet liigaotteluissa maaliakaan Chelsea-verkkoon perauml;ti 572 edeltauml;vauml;llauml; minuutilla. Vaikka tauml;mauml;, Chelsea edelleen suosittu fanien keskuudessa, ja Arsenal pelipaita on korkeampi kuin toiset.

Hyouml;kkauml;auml;jauml;lle jauml;i helppo tyouml; siirtauml;auml; Arsenal jo 2-0-johtoon, kun Courtois oli jo pelattu tilanteesta ulos. Arsenal ei ole voittanut Chelseaa yhdeksauml;auml;n aiempaan liigakohtaamiseen. Nyt vain ihme voi enauml;auml; estauml;auml; tuonkin tilaston rikkoutumisen. Toinen jakso alkaa Emiratesilla noin 20.35 Suomen aikaa.

kuten urheilu-uutiset Divide...
ما را در سایت kuten urheilu-uutiset Divide دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 1suosittu4 بازدید : 117 تاريخ : دوشنبه 3 آبان 1395 ساعت: 11:30